RHI – Relatív Humán Index

HTH Consulting ipari szolgáltató iroda

Ha egy hatékony és egyszerű eszközt keres, hogy világosan lássa a vállalkozása állapotát és pontosan tudja, mit is kell tennie, akkor szüksége van egy RHI (RELATIVE HUMAN INDEX) minősítésre és egy működési mátrixra:

Mert a tények mellett az is számít, amit gondolunk róluk.

RHI (Relative Human Index) minősítés: egy, a vállalkozás működésének egészét átfogó speciális teszt eredménye. A munkatársak értékelik a saját  helyzetükön keresztül a vállalkozás körülményeit, működését, szervezetét és folyamatait. A felmérés során kapott kimutatás a működési mátrix, ami az objektív tényeket azok szubjektív megítélése szerint világítja meg. Egyaránt megmutatja a szervezeti és működési erőforrásokban és folyamatokban a fejlesztendő és a jól működő területeket. Mindezt összefüggéseiben, azok egymásra gyakorolt hatását figyelembe véve, és az embert, mint működtetőt helyezve a középpontba. Az RHI minősítés és a működési mátrix adatai egy célzott és eredményes fejlesztési folyamat alapjait képezik.

15 vizsgált működési terület – minden munkavállalót érint – 118-156 kérdés személyenként – grafikus kimutatások és adatok – számszerűsített vélemények – szöveges elemzés és értékelés – összefüggések bemutatása – indikátorok a fejlesztéshez – nyomtatott összefoglaló anyag  – RHI minősítés – folyamatos konzultáció és tanácsadás – célzott fejlesztési javaslatok – szakértők biztosítása

 

RHI online teszt bemutató!

Információ: +36 70 501 0932